Case din busteni

10631303_667577323363512_8668820976766134659_o

De ce din busteni?

Deoarece lemnul respira si regleaza in mod natural climatul intern al spatiului de locuit, pe scurt stabilizeaza umiditatea atmosferica. Lemnul detine astfel primul loc pe lista materialelor naturale termoizolante.
Este nepoluant, are o structura deosebit de elastica.
Realizarea unei structuri din lemn masiv implica costuri cu 30-40% mai mici in comparative cu o structura de zidarie cu plansee din beton armat.

Avantajele caselor din busteni

eficienta-energetica-din-romania-discutata-la-conferinta-sistemele-centralizate-de-termoficare-si-eficienta-energetca-2-mize-majore-pentru-viitorul-romaniei-i62162(1)

Eficienta energetica

Lemnul este un izolator natural si este foarte eficient in izolarea caldurii si frigului. Acest lucru inseamna o economie de o cantitate semnificativa a energiei in comparatie cu casele de piatra, beton si caramida. Pe langa faptul ca un bun izolator termic, lemnul este, de asemenea, un excelent absorbant de zgomot, contribuind la transformarea casei din lemn intr-un spatiu cald, relaxant si linistit.
economicdevelopment

Eficiente din punct de vedere economic

Datorita modului in care casele din lemn rotund sunt construite si totodata, datorita planificarii atente a constructiei lor, acestea sunt rapid de construit in comparatie cu cladirile realizate din materiale, cum ar fi piatra sau beton. Aceasta reprezinta o economie monetara semnificativa.
index

Prietenoase cu mediul

Realizate din lemn durabil, din surse regenerabile a padurilor si produse fara utilizarea combustibililor fosili, casele din lemn nu sunt doar ecologice, ci si ajuta in mod activ mediul prin absorbtia si stocarea CO2 atmosferic.
PHG16805_slideshow_calendar-month-minute_FS

Durabile

Materialele folosite in constructia caselor moderne din lemn, sunt realizate din lemn durabil si de calitate, iar o astfel de casa poate servi ca adapost pentru multe generații.